Mitä integraatiolla voidaan tehdä?

SmartDialog –palvelualustassa on suora integraatio älykkäiden viestintäpalveluiden toteuttamiseksi Microsoftin Power Automate, Power Apps ja Azure Logic Apps -palveluista. ​

Integraation avulla saat SMS- ja WhatsApp- viestit käyttöön globaalissa asiakasviestinnässä ja sidosryhmäviestinnässä. Voit lähettää ja vastaanottaa yksisuuntaisia ja kaksisuuntaisia

viestejä, ja luoda älykkäitä chat-keskusteluita SMS- ja pikaviestikanavissa. Viestien lähetys onnistuu helppokäyttöisellä web-käyttöliittymällä tai suoraan Modern API –rajapintojen kautta. SmartDialogista saat tarkan ja kattavan statistiikan viestiliikenteestäsi.

Microsoft-integraation käyttökohteet

MS Dynamics CRM

Yhdistä SmartDialogin luotettavat viestintäkanavat Logic App –konnektorilla Microsoft Dynamics CRM:ään. Voit ylläpitää asiakastietojen hallintaa ja esimerkiksi automatisoida viestintää CRM:stä, kun uusi yhteyshenkilö on luotu tai tarjous sulkeutuu.

Azure Logic Apps

Lähetä ja vastaanota SMS-viestejä tai pikaviestejä integroimalla SmartDialogin rajapinnat REST API:n tai Logic Appin kautta Azuren ratkaisuihin.

Microsoft Office 365

Integroi SmartDialog Microsoft Office 365:ssä ja Power platformissa kaikkeen tarvitsemaasi viestintään, kuten esimerkiksi valvonnan SMS-hälytyksiin, 2-tasoiseen autentikointiin tai tunnusten aktivointiin.

Tarve

Tarve yhdistää dataa kahdesta eri asiakkuuden hallintajärjestelmästä sekä lähettää ja vastaanottaa kontakteille SMS-viestejä.

Ratkaisu ja Hyödyt

Logic App tarjosi valmiin ja suoraviivaisen tavan toteutukselle. Logic Appin kautta integraatio onnistuu sujuvasti lukuisiin Microsoftin palveluihin ja muihin pilvipalveluihin.

Tarve

Tarve sujuvoittaa ja nopeuttaa kommunikointia asiakkaiden ja henkilöstön välillä.

Ratkaisu ja Hyödyt

Käyttämällä SmartDialogin Microsoft –integraatiota Dynamics 365 –palveluissa, saatiin muodostettua nopeat 2-suuntaiset SMS-viestikanavat lyhyiden ja kiireellisten viestien toimittamiseen halutuille kohderyhmille. Asiakkaiden oli myös mahdollista vastata viesteihin luotettavalla ja turvallisella tavalla, mikä lisäsi asiakastyytyväisyyttä.

Microsoft –integraation käyttöönottoprosessi

Käytä SmartDialogin Power Platform –konnektoria SMS- ja WhatsApp- viestien lähettämiseen ja vastaanottamiseen. Saat palvelun helposti käyttöön ostamalla lisenssin Azure Marketplacesta tai Azure portaalista.

Mitä integraatioon tarvitaan

Integraatioon tarvitaan SmartDialog –yritystili ja viestipalvelu. Voit valita 1-suuntaisen tai 2-suuntaisen viestipalvelun sen mukaan, onko tarve vain lähettää viestejä vai myös vastaanottaa vastauksia.

Viestien vastaanottamiseen tarvitaan myös numero, joka voi olla lyhytsanoma- tai longcode- numero tai WhatsApp Business –tilin kautta tuleva WhatsApp-numero. 

Yritystilin sekä tarvittavat numerot ja viestipalvelut saat käyttöösi ottamalla yhteyttä myyntiimme: sales@arenainteractive.fi

Integraation käyttöönotto

Kun käytössäsi on yritystili ja tarvittavat viestipalvelut, voit lähettää ja vastaanottaa viestejä Logic Appsista, Power Automatesta sekä muista Microsoftin palveluista. 

Me hoidamme viestiyhteyksien kytkennän ja ylläpidon avaimet käteen -periaatteella, sekä tuemme palvelualustan käytössä 24/7.

Katso lisää: https://docs.microsoft.com/en-us/connectors/smartdialog/

Tekninen dokumentaatio: https://openapi.arena.fi/integrations/microsoft

SmartDialogin viestipalvelut löytyy myös Azure Marketplacesta