Referenssit - Sanoma-konserni

SMS-viestinvälitys osana markkinointiautomaatiota

Sanoma käyttää tekstiviestilaskutuspalveluamme osana digitaalisia tuotteitaan. Tekstiviesti on turvallinen ja nopea tapa maksaa tuotteita, sisältöjä ja palveluita mobiililaitteilla, aina 50 euron kertaostokseen saakka.

Tarve

Sanoma-konsernilla oli tarve saada maksupalvelu, jossa asiakas voi maksaa ostoksensa mahdollisimman nopeasti, suoraviivaisesti ja ilman erillisten tunnusten tai muiden tietojen syöttämistä. Myös eri liiketoimintayksiköiden oli pystyttävä hyödyntämään maksutapaa joustavasti.

Ratkaisu

Tekstiviestilaskutuspalvelumme liitettiin osaksi Sanoma-konsernin maksupalveluita. Nyt minkä tahansa kotimaisen operaattorin liittymäasiakas voi käyttää tekstiviestiä maksuvaihtoehtona. Maksu suoritetaan lähettämällä tekstiviesti tiettyyn lyhytsanomanumeroon. Ostokset veloitetaan asiakkaan puhelinlaskussa ja kertyneet maksut tilitetään suoraan palveluntarjoajan pankkitilille.

Hyödyt

Maksuvaihtoehto aktivoi Sanoma-konsernin asiakkaita tekemään mobiililaitteellaan ostoksia heidän eri palveluissaan. Ostaminen onnistuu ilman erillistä kirjautumista, rekisteröitymistä ja tunnistautumista. Asiakas ei tarvitse myöskään verkkopankki- tai luottokorttitunnuksia.