Olemme SMS- ja pikaviestinnän asiantuntijoita ja pioneereja

Asiakkaidemme onnistuminen ja menestyminen on meille erityisen tärkeää. Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaallemme juuri hänen tarpeisiinsa sopivan yksittäisen palvelun, tai usean palvelun yhdistelmän. Laajan ja pitkä-aikaisen kokemuksemme avulla löydämme mahdollisimman hyvät ja kustannustehokkaat palvelut niin kotimaahan kuin ulkomaille tapahtuvaan viestintään.

Uuden sukupolven SmartDialog. –palvelualustamme on huippumoderni viestiohjelmisto, jonka avulla niin B2C kuin B2b –viestintä voidaan toteuttaa uusimpien mahdollisten palveluiden ja viestikanavien kautta. Viestintä voi liittyä asiakassuhteen elinkaaren eri vaiheisiin, kuten uusien asiakkaiden hankintaan, asiakassuhteen ylläpitoon ja asiakkaan sitouttamiseen.

Palvelumme voidaan myös joustavasti integroida asiakkaamme muihin järjestelmiin ja liiketoimintaprosesseihin.​

Arvot, jotka ohjaavat toimintaamme

Asiakkaan ilahduttaminen

Asiakkaidemme menestyminen on meille tärkeää. Autamme asiakkaitamme näkemään uusia mahdollisuuksia omassa liiketoiminnassaan ja tarjoamme heidän käyttöönsä tehokkaita työkaluja digitaaliseen asiakasviestintään ja maksamiseen.

Yhdessä onnistuminen

Asiakkaidemme onnistuminen on tekemisemme tärkein mittari. Tavoittelemmekin jokaisen asiakkaamme kanssa yhteistä menestystarinaa, josta on ilo viestiä ulospäin

Into saada aikaan

Into saa meidät toimimaan ratkaisukeskeisesti. Paremmat digitaalisen asiakasviestinnän ja maksamisen palveluratkaisut kehittävät ja tehostavat aidosti asiakkaidemme toimintaa.

Uudistushalukkuus

Paikallaan pysyminen ei ole meitä varten. Haluamme jatkuvasti kehittää ja uudistaa digitaalisen asiakasviestinnän ja maksamisen ratkaisuja asiakkaidemme tarpeet huomioiden

Asiakashoitomallimme

Tarvekartoitus

Löydämme tarpeeseesi parhaimman ja tehokkaimman ratkaisun joko yksittäisestä palvelusta tai niiden yhdistelmästä.

Toimitus

Yksilöllisesti jokaiseen projektiin tehdyllä projektisuunnitelmalla varmistamme laadukkaan ja ajantasaisen toimituksen.

Käyttöönotto ja koulutus

Autamme ja opastamme palveluiden käyttöönotossa. Koulutuksilla haluamme varmistaa, että saat palveluistamme kaiken hyödyn irti.

Käyttötuki ja vuorovaikutus

Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa palveluihimme liittyvissä kysymyksissä.

Pidämme sinut ajantasalla palveluidemme kehityksestä.