Kumppanuudet

Tule mukaan yhteistyökumppaniksemme ja liitä laadukkaat digitaalisen viestinnän ratkaisumme osaksi omaa myyntiportfoliotasi!

Yhdessä saamme aikaan enemmän

Olemme digitaalisen SMS- ja pikaviestinnän asiantuntijoita. Tarjoamme useita eritasoisia kumppanuuksia digitoimistoille ja teknologiayrityksille, jotka haluavat täydentää tarjontaansa SmartDialog- pikaviestintäalustalla.

SmartDialog. on uuden sukupolven palvelualusta (SaaS), joka mahdollistaa älykkään digitaalisen 1- ja 2-suuntaisen viestinnän maailmanlaajuisesti. SmartDialog tarjoaa helpon tavan kehittää digitaalista asiakasuhdetta. Laajan kokemuksemme avulla löydämme eri toimialoille sopivimmat ja kustannustehokkaat palvelut niin kotimaan kuin ulkomaiden viestintään.

Yrityksemme on aina sitoutunut vahvasti kumppanuuksiin. Olemme yhteistyössä kumppaneidemme kanssa integroineet SmartDialogin viestipalvelut useisiin pilvipalveluihin, kuten Microsoft Power Platform, MS Dynamics, Office 365, Salesforce, HubSpot, Liana, Atex Kayak, Enreach.

Millaisia vaihtoehtoja kumppanuusohjelmassa?

Referral partners – Suosittelija

Suosittelukumppanit toimittavat liidejä Arena Interactivelle, joka myy ratkaisut asiakkaille. Kun sopimus asiakkaan kanssa on onnistuneesti tehty, maksetaan kumppanille 12 kk ajan suosittelupalkkiota.

Palkkio koostuu kumppanin kanssa sovitun osuuden mukaisesti palveluiden asennusmaksuista, kuukausittaisista ylläpitomaksuista ja asiakkaan toimintaan perustuvista transaktiomaksuista.

 

Partners

Reseller partners – Jälleenmyyjä

Jälleenmyyjäkumppanit markkinoivat, myyvät ja hallinnoivat asiakkuuksia kokonaan itse. Jälleenmyyjille maksetaan jälleenmyyntipalkkiota asiakkuuden koko elinkaaren ajalta.

Palkkio koostuu kumppanin kanssa sovitun osuuden mukaisesti joko teknologian oston hinnoittelun alennuksesta tai tulonjakona asennus-, ylläpito- ja transaktiomaksuista.

 

 

Asiakkaidemme ja kumppaneidemme menestyminen ja yhdessä onnistuminen on meille tärkeä toimintaa ohjaava arvo. Panostamme palveluiden ja toiminnan laadukkuuteen, luottamukseen ja sitä kautta pitkäaikaisiin asiakas- ja kumppanuussuhteisiin.

Mitä kumppanuusohjelmamme tarjoavat?

Reilu ansaintamalli

Tavoitteemme on muodostaa pitkään jatkuvia, tyytyväisiä kumppanuus- ja asiakassuhteita

Suosittelu- ja jälleenmyyntipalkkiot palkitsevat kumppanimme motivoivasti ja pitkäaikaisesti

Sujuva sopimusprosessi

Valmiit sopimusmallit ja dokumentit kumppanuuteen ja jälleenmyyntiin.


Henkilötietojen käsittely EU/ETA-alueella, tietosuoja kattavasti sopimusprosessissa

 

Nopea palveluiden kytkentä

SmartDialog –palveluiden ja niissä käytettävien puhelinnumeroiden hankinta sujuu kauttamme pääsääntöisesti muutamassa arkipäivässä, avaimet käteen –periaatteella.

 

Valmiit materiaalit ja ohjeet

Palveluiden esittely- ja myyntimateriaalit valmiina kumppaneiden käyttöön.

Ajantasaiset käyttöohjeet palveluista.

Ajankohtainen viestintä

Kumppaneille oma postituslista, jossa tiedotamme alan trendeistä ja uusista palveluista sekä kerromme teknologioista.

Suora tukipalvelu ja 24/7

SmartDialog –asiakastuki joka arkipäivä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

24/7 tekninen päivystys valmiudessa.

Kumppanimalleista ja -sopimuksista kertoo tarkemmin:
Janne Ruskovaara, janne.ruskovaara@arenainteractive.fi, +358505258565
Aki Hankaniemi, aki.hankaniemi@arenainteractive.fi, +358407259479

Tai täytä alla oleva oleva lomake

Partners