Markkinointiautomaatiot

Markkinoinnin automaatiotyökaluilla tehostat markkinointiasi ja viestintääsi. Hallitset kaikkia asiakasviestinnän kanaviasi yhdellä työkalulla.

Lue lisää

Tutustu markkinoinnin automaation palveluihimme:

Viestintäpalvelut

Tavoita asiakkaasi  tehokkaasti tekstiviestillä. Viestien tehokkuus perustuu niiden henkilökohtaisuuteen, tavoittavuuteen ja hyvään huomioarvoon.

Lue lisää

Mobiilisovellukset

Mobiilisovellus sitouttaa ja antaa asiakkaallesi mahdollisuuden olla yhteydessä yritykseesi missä ja milloin vain. Tarjoamme käyttöösi sekä jäsen- että kanta-asiakassovellukset.

Lue lisää

Tutustu mobiilisovelluspalveluihimme:

Maksupalvelut

Voit valita käyttöösi yksittäisen maksupalvelun tai yhdistää niitä kokonaisuudeksi. Mitä kattavammin tarjoat eri maksuvaihtoehtoja, sitä todennäköisemmin asiakkaasi suorittaa kaupan loppuun asti.

Lue lisää

Palveluidemme käyttöönottoprosessi

Palveluidemme käyttöönotto on helppoa: Saat kaikki digitaalisen asiakasviestinnän ja maksamisen ratkaisut sekä mobiilisovellukset käyttöösi avaimet käteen-periaatteella.

Helpon käyttöönoton lisäksi meille on tärkeää, että saat palveluistamme kaiken hyödyn irti. Siksi tarjoamme esimerkiksi käyttötukea ja koulutusta tarpeesi mukaan.

Tarvekartoitus

Löydämme tarpeeseesi parhaimman ja tehokkaimman ratkaisun joko yksittäisestä palvelusta tai niiden yhdistelmästä.

Toimitus

Yksilöllisesti jokaiseen projektiin tehdyllä projektisuunnitelmalla varmistamme laadukkaan ja ajantasaisen toimituksen.

Käyttöönotto ja koulutus

Autamme ja opastamme palveluiden käyttöönotossa. Koulutuksilla haluamme varmistaa, että saat palveluistamme kaiken hyödyn irti.

Käyttötuki ja vuorovaikutus

Asiantunteva asiakaspalvelumme auttaa sinua kaikissa palveluihimme liittyvissä kysymyksissä.

Pidämme sinut ajantasalla palveluidemme kehityksestä. Jatkuvalla vuorovaikutuksella varmistamme, että palvelumme vastaa edelleen tarpeitasi.

Tehdäänkö yhteistyötä?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä!