Media-ala - Sanoma-konserni

Mobiilimaksulla helppoa maksamista

Sanoma-konserni on ottanut Mobiilimaksu-palvelumme maksuvaihtoehtoihinsa mukaan. Mobiilimaksu on turvallinen ja nopea tapa maksaa tuotteita, sisältöjä ja palveluita mobiililaitteilla, aina 50 euron kertaostokseen saakka.

Tarve

Sanoma-konsernilla oli tarve saada maksupalvelu, jossa asiakas voi maksaa ostoksensa mahdollisimman nopeasti, suoraviivaisesti ja ilman erillisten tunnusten tai muiden tietojen syöttämistä. Myös eri liiketoimintayksiköiden oli pystyttävä hyödyntämään Mobiilimaksu-palveluamme.

Ratkaisu

Mobiilimaksu-palvelumme liitettiin osaksi Sanoma-konsernin maksupalveluita. Nyt minkä tahansa kotimaisen operaattorin liittymäasiakas voi käyttää mobiilimaksua maksuvaihtoehtona.

Maksu

suoritetaan verkossa mobiilidatayhteyttä käyttämällä. Kun asiakas hyväksyy maksutapahtuman verkkosivustolla tai sovelluksessa, ostokset veloitetaan asiakkaan puhelinlaskussa ja kertyneet maksut tilitetään palveluntarjoajalle. Hyödyt Mobiilimaksu aktivoi Sanoma-konsernin asiakkaita tekemään mobiililaitteellaan ostoksia verkkosivuilla tai mobiilisovelluksessa. Ostaminen onnistuu ilman erillistä kirjautumista, rekisteröitymistä ja tunnistautumista. Asiakas ei tarvitse myöskään verkkopankki- tai luottokorttitunnuksia