Code Service — Koodipalvelu

 

Digitaaliset koodit toimivat erinomaisena välineenä esimerkiksi kiittämiseen, motivoimiseen, tiedon keräämiseen ja asiakastyytyväisyyden mittaamiseen.

Koodipalvelussa voit hallinnoida omia koodejasi tai luoda palvelussa uniikkeja koodeja. Koodeja on helppo liittää teksti- ja pikaviesteillä tapahtuvaan viestintään. Koodien käyttöä on mahdollista seurata palvelussa, kun käyttöön liittyvä data tuodaan palvelun API-rajapinnan kautta.

Esimerkiksi R-kioskin Ärräkoodeja  hallinnoidaan Koodipalvelulla, jolloin niiden käyttöä ja lunastuksia voidaan seurata SmartDialogin käyttöliittymästä.

Toteutamme myös valmiit kampanjat, joissa hoidamme Ärräkoodien lähettämisen tekstiviestillä tai sähköpostilla kokonaan puolestanne. Tutustu Lahjakoodi.fi -sivustoon ja tilaa Ärräkoodeja

Tilaa Ärräkoodeja tästä

 

Code Service – Mitä voit tehdä Koodipalvelulla

Koodien hankinta

Jos sinulla on etukoodeja, joita halat jakaa asiakkaillesi tekstiviesteillä tai pikaviesteillä, voit tallentaa koodeja helposti SmartDialogiin. Koodit voivat olla omia etukoodejasi, tai voit luoda niitä palvelussamme automaattisesti, haluamillasi ominaisuuksilla ja rajoituksilla. Palvelumme kautta saat myös hankittua R-Kioskin Ärräkoodeja.

 
 

Koodien jakelu

Voit kytkeä koodien jakelun automaattisesti järjestelmiisi 1- ja 2- suuntaisten API-rajapintojemme kautta. Voit myös lähettää koodeja SmartDialogin käyttöliittymästä SMS- tai WhatsApp- viesteillä, tai lisätä koodit mukaan asiakkaille lähteviin automaattisiin paluuviesteihin, esimerkiksi asiakaspalvelukyselyiden yhteyteen.

Koodien seuranta

Voit seurata koodien jakelua ja käyttöä SmartDialogin käyttöliittymän statistiikoista ja viestiliikenneraporteista. Ärräkoodien käytöstä on saatavilla tarkkoja ajankohtaan ja paikkaan pohjautuvia lunastusraportteja, joista näet miten jakamiasi lahjakooodeja on hyödynnetty. ​

Code Service – Koodipalvelun ominaisuudet

Koodien luonti & hankinta

Koodien jakelu

Koodien seuranta

Haluatko lisää infoa palvelustamme?

Ota yhteyttä meidän asiakaspalveluumme support@arenainteractive.fi tai