Seuraavan sukupolven älykäs pikaviestialusta

SmartDialog. on seuraavan sukupolven pikaviestialusta, jolla teet älykästä digitaalista viestintää keskitetysti eri pikaviestikanavissa. Sen avulla luot keskusteluita kohdeyleisösi kanssa, automatisoit viestintääsi, lähetät etukoodeja ja laskutat maksuja puhelinlaskulla.

Valitse SmartDialogin palveluvalikoimasta tarvitsemasi palvelu, tai yhdistele niistä haluamasi kokonaisuus. Kaikkia palveluita hallinnoidaan saman, helppokäyttöisen järjestelmän kautta.

Lähetä viestejä

Lähetä viestejä haluamillesi vastaanottajille käyttämällä monipuolista web-hallintaliittymää tai rajapintaa. Voit lähettää viestejä tasaisesti kokoajan tai tehdä isoja massalähetyksiä.

Luo ja lähetä koodeja

Lähetä uniikkeja koodeja asiakasmuistamista tai -palkitsemista varten suoraan järjestelmästä. Esimerkiksi Ärräkoodin avulla palkitset R-kioskin tuotteilla.

Vastaanota viestejä ja keskustele

Vastaanota viestejä pikaviestikanavista ja hoida älykkäitä chat-keskusteluita helppokäyttöisen web-hallintaliittymän tai rajapinnan kautta.

Vastaanota maksuja

Vastaanota maksuja käyttämällä tekstiviestiä tai mobiilimaksua, jossa maksu suoritetaan maksunapilla. Voit myös liittää maksamisen osaksi viestintääsi.

Tekstiviestipalvelut

Tekstiviestimarkkinoinnin hyödyntäminen on tehokas tapa tavoittaa kohderyhmäsi tämän päivän informaatiotulvassa. Ota tekstiviestit käyttöösi yrityksesi liiketoiminnassa monipuolisen ja selkeän rajapinnan avulla, tai operoi viestejä helppokäyttöisen web-hallintaliittymän kautta.

1- ja 2- suuntaisilla SMS-Gateway -palveluillamme lähetät esimerkiksi tärkeitä muistutusviestejä asiakkaillesi ja vastaanotat asiakkaidesi vastauksia.

Lue lisää

Ärräkoodi

Arena Interactiven ja R-kioskin toteuttama Ärräkoodi on R-kioskin sähköinen lahjakortti, joka lähetetään tekstiviestillä suoraan kuluttajan puhelimeen.

Lue lisää

Mobiilimaksu

Mobiilimaksu on markkinoiden nopein maksuvaihtoehto. Sen avulla asiakkaasi maksavat pienet kertaostokset turvallisesti ja nopeasti suoraan mobiililaitteellaan.

Lue lisää

Yrityksiä, jotka käyttävät viestintäpalveluitamme

Tehdäänkö yhteistyötä?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä!