Kokeilu päättyy automaattisesti ilman sitoumuksia! Tutustu api-dokumentaatioon tästä ja hinnastoon tästä.

Tilaa käyttöösi SmartDialogin 1-suuntaiset viestit. Tutustu api-dokumentaatioon tästä ja hinnastoon tästä.

Tavoita asiakkaasi 1- suuntaisilla tekstiviesteillä ja WhatsApp-viesteillä

Tekstiviestit ja pikaviestit ovat loistava tapa monipuolistaa ja tehostaa viestintää. 1-suuntainen viestipalvelumme on monipuolinen, tietoturvallinen ja edullinen api-rajapintaratkaisu tekstiviestien ja WhatsApp-viestien lähetykseen Suomeen ja ulkomaille. Sen avulla hoidat asiakassuhde- ja markkinointiviestintää, operoit kampanjoita, sekä lähetät muistutuksia ja informatiivisiä viestejä eri pikaviestisovelluksiin. Lisäksi voit liittää mukaan vaikkapa etukoodin.

Mikäli haluat viestien lähettämisen lisäksi vastaanottaa asiakkaidesi vastauksia takaisin järjestelmään, tutustu 2-suuntaiseen viestipalveluumme

1- suuntainen viestipalvelu on yksi SmartDialogin sisältämistä palveluista. Kaikkia palveluita hallinnoidaan saman, helppokäyttöisen käyttöliittymän kautta. Voit valita käyttöösi yhden palvelun, tai yhdistellä niistä tarvitsemasi kokonaisuuden.

 
1-suuntaisen viestin vaiheet

1-suuntaisen palvelun ominaisuudet

Viestien lähettämisen voit toteuttaa käyttämällä monipuolista ja hyvin dokumentoitua api-rajapintaa tai vaihtoehtoisesti lähettää viestit manuaalisesti web-hallintaliittymän kautta.

SMS-ominaisuudet

WhatsApp-ominaisuudet

Kokeile maksutta SmartDialogin 1-suuntaista rajapintaa

Rekisteröidy testiasiakkaaksi. Kokeilu päättyy automaattisesti ilman sitoumuksia! Tutustu api-dokumentaatioon tästä ja hinnastoon tästä.
 

Rajoitukset:

  • Kokeilujakson kesto on 30 päivää
  • Maksimi 50 viestiä
  • Sallittu lähettää omaan puhelinnumeroon

Haluatko lisää infoa palvelustamme?

Ota yhteyttä meidän asiakaspalveluumme support@arenainteractive.fi tai