SmartDialog-integraatiot

Smartdialog integrations

Yhdistä SmartDialog. muihin pilvipalveluihisi

SmartDialog. on uuden sukupolven palvelualusta (SaaS), joka mahdollistaa älykkään digitaalisen 1- ja 2-suuntaisen viestinnän maailmanlaajuisesti.
 
Integroi SmartDialogin viestipalvelut konnektoreillamme pilvipalveluihin, kuten Microsoft Power Platform, MS Dynamics, Office 365, Salesforce, HubSpot, Liana Cloud, Atex Kayak.Zapier-integraation avulla liität SmartDialog –rajapinnat myös muihin käytössäsi oleviin pilviohjelmistoihin, esimerkiksi Adobe Campaigniin, Oracle Eloquaan, Zoho CRM:ään tai Pipedriveen.

Integraation avulla voit lähettää ja vastaanottaa suoraan pilviohjelmistoista tekstiviestejä ja WhatsApp-viestejä, sekä hallinnoida kontakteja ja kontaktiryhmiä 2-suuntaisesti SmartDialogin ja pilviohjelmistojen välillä.
 
Lisätietoja integroinneista SmartDialog API -dokumentaatiosivuilta: https://openapi.arena.fi/

Mitä integraatiolla voidaan tehdä

Kontaktien ylläpito ja ryhmien hallinnointi

SmartDialog –integraatioiden rajapintojen avulla voit ylläpitää dynaamisesti asiakastietoja.

Voit hallinnoida ja synkronoida kontakteja ja kontaktiryhmiä 2-suuntaisesti SmartDialogin ja pilviohjelmistojen välillä. Esimerkiksi hyväntekeväisyysjärjestöjen lahjoitusryhmiin liittymiset ja ryhmistä poistumiset voidaan tuoda pilviohjelmistoon automatisoidusti.

Viestien lähetys, vastaanotto ja älykkäät chat-keskustelut

SmartDialog –integraatioiden avulla saat SMS- ja WhatsApp –viestit käyttöön globaalissa asiakasviestinnässä ja sidosryhmäviestinnässä.

SmartDialogin Modern Gateway -rajapintojen avulla voit lähettää ja vastaanottaa suoraan pilviohjelmistoista yksisuuntaisia ja kaksisuuntaisia tekstiviestejä ja WhatsApp-viestejä, ja luoda älykkäitä chat-keskusteluita SMS- ja pikaviestikanavissa.

 

Liitä mukaan koodeja tai maksuja, tutki statistiikkaa

SmartDialog –integraatioiden rajapintojen avulla voit lisätä pilviohjelmistosi viestinvälitykseen mukaan etukoodeja tai  maksupalveluita. Esimerkiksi säännöllisesti toistuvissa tekstiviestilaskutuksissa integraatio mahdollistaa maksujen ajantasaisen seurannan.

SmartDialogista saat tarkan ja kattavan statistiikan viestiliikenteestäsi.      

 

Integraatiot

MS Power Automate and Azure Logic Apps

Integraation avulla voit ottaa asiakas- ja sidosryhmäviestintäsi käyttöön

Salesforce

Salesforce-integraation avulla voit rakentaa tehokkaita, henkilökohtaisia ja tavoittavia asiakaskommunikaatio dialogeja

Hubspot

Hubspot-integraation avulla voit sisällyttää viestien lähettämisen osaksi markkinoinnin automaation prosesseja.

Zapier

Integraation avulla lähetät esimerkiksi pikaviestejä tekstiviestillä, Whatsappilla ja suoraan haluamastasi sovelluksesta kohderyhmillesi.

Liana Cloud

Integraation avulla voit luoda massatekstiviestilähetyksiä tai käyttää tekstiviestejä osana markkinoinnin automaation prosesseja.

Atex - Kayak

Kayak-integraatiolla voit luoda jälleenmyynnin viestikampanjoita

Enreach

Voit liittää soittoihin automatisoituja mielipide- ja NPS- kyselyitä SMS:llä tai kyselylomakkeilla.

Muut ohjelmistot

Asiakkaamme hyödyntävät SmartDialogin viestiliikenne-palveluita ja valmiita integraatioita useissa muissa pilviohjelmistoissa,

MS Powerautomate & Azuren Logic apps

Microsoft Power Automate, Microsoft Power Apps, Azure Logic Apps

SmartDialog ja MS Power Platform -integraation avulla voit lähettää ja vastaanottaa SMS-viestejä ja WhatsApp-viestejä, käydä keskusteluja näissä kanavissa, sekä hallinnoida sidosryhmiesi kontakteja ja kontaktiryhmiä viestinvälityksen palveluiden ja pilviohjelmistojesi välillä.

Lue lisää

Salesforce

Salesforce Service Cloud, Sales Cloud

SmartDialog ja Salesforce -integraation avulla voit rakentaa henkilökohtaisia asiakasdialogeja, synkronoida kontakteja Salesforcen ja viestintäpalveluiden välillä, sekä luoda 1- ja 2- suuntaista viestintää tekstiviesteillä ja pikaviesteillä Suomeen ja ympäri maailmaa suoraan Salesforcesta.

Lue lisää

Hubspot

HubSpot Workflows, HubSpot Forms

SmartDialog ja HubSpot -integraation avulla voit sisällyttää viestien lähettämisen ja vastaanottamisen suoraan osaksi asiakaspolkuja. Voit esimerkiksi lähettää yksittäiset viestit osana workflowta tai toteuttaa kampanjoita hyödyntämällä markkinoinnin automaation prosesseja.

Lue lisää

Zapier

Zapier

SmartDialog ja Zapier-integraation avulla voit automatisoida monen-tyyppisiä tehtäviä. Voit esimerkiksi lähettää teksti-viestejä ja WhatsApp-viestejä suoraan haluamastasi sovelluksesta kohderyhmille.

Lue lisää

Liana Cloud

LianaCloud, LianaMailer, LianaAutomation

SmartDialog ja Liana -integraation avulla yhdistät SMS- ja WhatsApp -viestipalvelut sähköposti-markkinointiin ja markkinointiautomaation ratkaisuihin. Voit luoda tekstiviestilähetyksiä ja käyttää tekstiviestejä ja pikaviestejä osana markkinoinnin automaation prosesseja.

Lue lisää

Atex – Kayak

Kayak, KayakPlus, Kayak Cloud

SmartDialog ja Kayak -integraation avulla voit yhdistää viestinvälityksen palveluihin asiakashallintajärjestelmän toimintoja. Viestien lähetyksen ja vastaanoton yhteydessä tarkistat asiakastietoja ja tilaustietoja, ja voit automatisoida näiden tietojen perusteella tehtäviä toimintoja.

Lue lisää

Enreach

Enreach Campaigns, Enreach Call Center
SmartDialog ja Enreach -integraation avulla voit yhdistää SMS- ja WhatsApp -viestinvälityksen yksisuuntaisia ja kaksisuuntaisia palveluita inbound- ja outbound –soittojärjestelmiin. Voit liittää soittoihin automatisoituja mielipide- ja NPS- kyselyitä SMS:llä tai kyselylomakkeilla.
Lue lisää

Muut ohjelmistot

Adobe Campaign, Oracle Eloqua Marketing, Selligent Marketing Cloud

Asiakkaamme hyödyntävät SmartDialogin viestiliikenne-palveluita ja valmiita integraatioita useissa muissa pilviohjelmistoissa, kuten Adobe Campaignissa, Oracle Eloqua Marketingissa ja Selligent Marketing Cloudissa.

Työn alla

Miten saat SmartDialog-integraatiot käyttöösi?

Nopea palveluiden kytkentä

Integraatioon tarvitaan SmartDialog –yritystili ja viestipalvelut: 1- tai 2-suuntaiset sen mukaan, onko tarve vain lähettää vai myös vastaanottaa viestejä

Saat SmartDialog –viestipalvelut demokäyttöön välittömästi trial-polun kautta: https://account.smartdialog.ai/freetrial

Numerot ja yhteydet

Viestien vastaanottamiseen tarvitaan joko lyhytnumero, virtuaalinen longcode- numero tai WhatsApp Business –tilin WhatsApp-numero.

SmartDialog –integraatioissa käytettävien puhelinnumeroiden tilaaminen, asennus ja käyttö sujuu kauttamme avaimet käteen –periaatteella.

Suora ja sujuva asiakastuki

Palveluiden, viestien ja henkilötietojen hallinnointi ja käsittely EU/ETA-alueella, tietosuoja kattavasti sopimusprosessissa

SmartDialog –asiakastuki joka arkipäivä suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi: support@arenainteractive.fi

24/7 tekninen päivystys valmiudessa

Haluatko lisää infoa konnektoreista?

Ota yhteyttä meidän myyntiimme:
Janne Ruskovaara, janne.ruskovaara@arenainteractive.fi, +358505258565
Aki Hankaniemi, aki.hankaniemi@arenainteractive.fi, +358407259479