Liana

LianaCloud, LianaMailer, LianaAutomation

SmartDialog –palvelualustassa on suora ja luotettava integraatio älykkäiden 1-suuntaisten ja 2-suuntaisten viestintäpalveluiden toteuttamiseksi LianaCloud, LianaMailer ja LianaAutomation -palveluista.

​SmartDialog ja Liana -integraation avulla yhdistät SMS- ja WhatsApp -viestipalvelut sähköposti-markkinointiin ja markkinointiautomaation ratkaisuihin. Voit luoda tekstiviestilähetyksiä ja käyttää tekstiviestejä ja pikaviestejä suoraan osana markkinoinnin automaation prosesseja.

Rajapintojen ohella voit hallinnoida integraation viestiliikennettä SmartDialog web-käyttöliittymällä, josta näet tarkat statistiikat.

Integraation ominaisuudet

Integraation käyttökohteet

LianaCloud

SmartDialog voidaan liittää LianaCloudiin, osaksi sähköposti-markkinoinnin ja markkinoinnin automaation ratkaisuita.

LianaCloud -integraation avulla voit luoda manuaalisia SMS-lähetyksiä tai käyttää tekstiviestejä tai WhatsApp –viestejä osana markkinoinnin automaation viestintäprosesseja.

LianaMailer

SmartDialog voidaan integroida osaksi LianaMailer –sähköpostimarkkinointia, jolloin asiakkaiden tavoittaminen useiden kanavien kautta on tehokkaampaa. LianaMailerilla lähetät sähköpostien lisäksi 1-suuntaisia SMS-viestikampanjoita ja esimerkiksi tiedotat asiakkaita ajanvarauksista. 

LianaMailerin kautta onnistuvat myös 2- suuntaiset SMS-viestintäprosessit, esimerkiksi asiakastyytyväisyyskyselyt.

LianaAutomation

Kun automatisoit WhatsApp- tai  tekstiviestimarkkinoinnin, voit luoda valmiit viestisisällöt ja valita ne tekijät, joiden perusteella SMS-viesti lähtee automaattisesti vastaanottajille, joiden kohdalla valitut asetukset ja triggerit täyttyvät. Keskustelut tallentuvat LianaAutomationiin. 

Voit yhdistää automaatioprosessiin SMS- ja WhatsApp- markkinoinnin lisäksi myös sähköposteja ja muita kanavia.

 

 

Integraation käyttöönotto

SmartDialog-lisenssi

Integraatioon tarvitaan SmartDialog –yritystilin lisenssi ja viestipalvelut: 1- tai 2-suuntaiset sen mukaan, onko tarve vain lähettää vai myös vastaanottaa viestejä.

Palveluiden ja henkilötietojen hallinnointi ja käsittely kattavasti osana sopimusprosessia.

 

Numerot ja yhteydet

Viestien vastaanottamiseen tarvitaan joko lyhytnumero, virtuaalinen longcode- numero tai WhatsApp Business –tilin WhatsApp-numero.

SmartDialog –integraatioissa käytettävien puhelinnumeroiden tilaaminen, asennus ja käyttö sujuu kauttamme avaimet käteen –periaatteella.

 

 

SmartDialog-konnektori

SmartDialog –lisenssin ja viestiliikenneyhteyksien lisäksi tarvitaan LianaCloud ja siihen liitettävä SmartDialog –integraatio.

LianaCloudin käyttäjien oma Liana –yhteyshenkilö ja Lianan tekninen tuki auttavat käyttöönotossa: hello@lianatech.com / +358 10 387 7053

 

Lisätiedot