Tiedote – Arena Interactive Oy:n toimitusjohtaja siirtyy yrittäjäksi

 

Tiedote, Jyväskylässä 3.4.2024

 

Arena Interactive Oy:n toimitusjohtaja siirtyy yrittäjäksi

Arena Interactive Oy:n toimitusjohtajana vuodesta 2016 alkaen toiminut Aki Hankaniemi on ilmoittanut aikovansa siirtyä yrittäjäksi ja osakkaaksi Tridea Oy:öön. Hänen kanssaan on sovittu, että hän jatkaa Arena Interactive Oy:n palveluksessa syyskuun loppuu saakka. Tänä aikana hän hoitaa käynnissä olevat strategiset tehtävät valmiiksi ja siirtää toimitusjohtajan tehtävät seuraajalleen kesän jälkeen.

Arena Interactive Oy:n ja sen emoyhtiön Arena Partners Oy:n hallitukset haluavat kiittää Akia hänen panoksestaan yhtiön menestyksekkäässä johtamisessa. Aki on toimitusjohtajana johdattanut Arena Interactiven hyvään liiketoiminnan kasvuun ja vahvistanut sen ydinosaamista SMS- ja pikaviestipalveluiden tarjoajana sekä näiden palveluiden edelläkävijä ja yhtenä isoimmista toimijoista Suomen markkinoilla. Lisäksi yhtiön kansainvälistymisessä on saatu otettua hyviä kehitysaskelia valituilla markkina-alueilla.

”Iso kiitokseni Akille kuluneiden vuosien yhteistyöstä. Aki on hoitanut toimitusjohtajan pestiä isolla Arena-sydämellä ja luonut henkilöstön kanssa hyvän pohjan yrityksen tulevalle kasvulle. Työ toimitusjohtajan ja hallituksen puheenjohtajan välillä on ollut mutkatonta. Hallitus alkaa kartoittaa rauhassa Hankaniemen seuraajaa Arena Interactive Oy:n toimitusjohtajaksi.”, toteaa hallituksen puheenjohtaja Jyrki Utriainen.

”Haluan henkilökohtaisesti kiittää sekä yhtiömme että sen emoyhtiön hallituksia luottamuksesta, yhteistyöstä ja erinomaisesta taustatuesta yhtiön johtamisessa ja eteenpäin viemisessä. Lisäksi haluan kiittää yhtiön henkilöstöä omistautuneesta ja ammattitaitoisesta yhteistyöstä yhtiön kehittämisessä. Tätä yhteistyötä jatkamme syksyyn saakka, kunnes siirryn uusien haasteiden pariin. Olen erittäin kiitollinen ajasta, jona olen saanut toimia hienossa työyhteisössä ja omistajayhtiöiden muodostamassa yrityskonsortiossa”, kommentoi Aki Hankaniemi.

Arena Interactive on toiminut vuodesta 2007 asti ja on SMS- ja pikaviestintään erikoistunut, kansainvälisesti toimiva ohjelmistoyhtiö. Sillä on noin 550 asiakasta eri toimialoilta. Asiakkaat ovat pääasiassa isoja ja keskisuuria yrityksiä Suomessa, Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yhtiön omistaa Arena Partners Oy, jonka omistajia puolestaan ovat Keskisuomalainen Oyj, Ilkka Oyj, Hilla Group Oyj ja PunaMusta Media Oyj.

Lisätietoja:

Jyrki Utriainen, hallituksen puheenjohtaja (Arena Interactive Oy)
+358405839178
jyrki.utriainen@karjalainen.fi

Olli Pirhonen, hallituksen puheenjohtaja (Arena Partners Oy)
+358407665418
olli.pirhonen@ilkka.com

Aki Hankaniemi, toimitusjohtaja
+358407259479
aki.hankaniemi@arenainteractive.fi
www.arenainteractive.fi

FI

Jätä meille yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Haluatko keskustella? Laita meille viesti: Email, WhatsApp tai SMS!