Ilves ry:n uusi mobiilisovellus on nyt julkaistu!

Ilves-Appi nyt ladattavissa sovelluskaupoista

Suomen suurin urheiluseura Ilves ry on ottanut käyttöön uuden Ilves-Appi -mobiilisovelluksen. Kyseessä on käyttäjän mukana kulkeva mobiili jäsenkorttisovellus, joka on valmiina käytettäväksi missä ja milloin vain. Arena Interactiven toteuttama Ilves-Appi on räätälöity seuratoimintaan, joten siinä on otettu huomioon niin jaostot, joukkueet, pelaajat, vanhemmat, kannattajaryhmät kuin yhteistyökumppanitkin.

Ilves-Appi tuo koko Ilves-perheen saman sovelluksen pariin

Ilves-Appista löytyy koko Ilves-yhteisön ajankohtaiset uutiset ja tapahtumat, sekä Ilves Edustuksen ja Ilves Hockeyn tuoreimmat liigatason uutiset. Sovellukseen tuodaan lisäksi jatkossa kaikki yhteistyökumppaneiden tarjoamat jäsenedut, joista hyötyvät pelaajien lisäksi myös vanhemmat sekä fanit. Myös tapahtumiin ilmoittautuminen hoituu jatkossa suoraan sovelluksen kautta, sillä Ilves-Appin sisälle on rakennettu Ilveksen jo ennestään käyttämä Hobbydeed-palvelu.

Nopeaa ja reaaliaikaista tiedottamista

Ilves-Appi mahdollistaa kohdennetun viestinnän jaosto-, joukkue- ja seuratasolle.
Sovelluksen push-viesteillä pystytään reagoimaan kiireellisiin tilanteisiin nopeasti ja kustannustehokkaasti, esimerkiksi harjoitusten peruuntuessa. Joukkueenjohtaja voi myös lähettää esimerkiksi pelimatkalta vanhemmille viestin tarkasta saapumisajasta tai jakaa reaaliaikaisia pelien tuloksia.

Parempaa yhteistyökumppaneiden huomioimista

Ilves-Appi tuo yhteistyökumppaneiden tarjoamat edut heti saataville. Edut voivat olla kertaluontoisia, jatkuvia tai vaikka sadalle nopeimmalle. Edut löytyvät suoraan sovelluksesta ja niiden hyödyntäminen on helppoa: korttia näytetään omasta puhelimesta yhteistyökumppanin kanssa asioidessa, jonka jälkeen etu poistuu näkyvistä. Yhteistyökumppaneiden on mahdollista saada jälkikäteen dataa käytettyjen etukuponkien käyttömääristä ja -tavoista.

FI

Jätä meille yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Haluatko keskustella? Laita meille viesti: Email, WhatsApp tai SMS!