SmartDialog – Seuraavan sukupolven älykäs pikaviestialusta

SmartDialog. on seuraavan sukupolven pikaviestialusta, jonka valmiiden palveluiden avulla teet älykästä digitaalista viestintää keskitetysti ja globaalisti eri pikaviestikanavissa, esimerkiksi tekstiviesteillä ja WhatsApp-viesteillä. Sen avulla luot keskusteluita kohdeyleisösi kanssa, automatisoit viestintääsi, lähetät etukoodeja ja laskutat maksuja puhelinlaskulla.

Monipuolinen web-hallintaliittymä palveluiden hallintaan

Kaikkia SmartDialogin palveluita hallitaan yhdestä web-hallintaliittymästä, jossa voit esimerkiksi tarkastella viestintään liittyvää statistiikkaa, hallinnoida palveluidesi käyttöoikeuksia ja lähettää ja vastaanottaa viestejä.

Web-hallintaliittymän dashboardille kokoat haluamaasi sisältöä widget-ikkunoihin, jotka voivat sisältää käymiäsi keskusteluita tai eri statistiikkaa palveluistasi. Lisäksi voit tarkastella palveluihin liittyviä tiedotteita ja uutisia. Web-hallintaliittymässä sinua avustaa chatbot, sekä asiakastukemme sähköpostitse ja puhelimitse.

Tutustu SmartDialogin rajapintakuvauksiin

Lue lisää palveluiden hallinnasta

SmartDialog. pähkinänkuoressa:

Lähetä viestejä

Lähetä viestejä haluamillesi vastaanottajille käyttämällä monipuolista web-hallintaliittymää tai api-rajapintaa. Voit lähettää viestejä tasaisesti kokoajan tai tehdä isoja massalähetyksiä.

Luo ja lähetä koodeja

Lähetä uniikkeja koodeja asiakasmuistamista tai -palkitsemista varten suoraan järjestelmästä. Esimerkiksi Ärräkoodin avulla palkitset R-kioskin tuotteilla.

Vastaanota viestejä ja keskustele

Vastaanota viestejä pikaviestikanavista ja hoida älykkäitä chat-keskusteluita helppokäyttöisen web-hallintaliittymän tai api-rajapinnan kautta.

Vastaanota maksuja

Vastaanota maksuja käyttämällä tekstiviestiä tai mobiilimaksua, jossa maksu suoritetaan maksunapilla. Voit myös liittää maksamisen osaksi viestintääsi.

Mitä uutta SmartDialog. tuo?

Rajaton määrä samanaikaisia, vapaamuotoisia keskusteluita kohderyhmiesi kanssa

SmartDialogin keskiössä on mahdollisuus aloittaa vapaamuotoisia keskusteluita eri kohderyhmien kanssa. Loppukäyttäjän käyttökokemus paranee, koska keskustelut voidaan käydä vapaamuotoisesti ilman hakusanojen käyttöä ja juuri siinä kanavassa, jossa asiakkaasi haluaa. Kaikkia keskusteluita hallinnoidaan SmartDialogin käyttöliittymästä tai api-rajapintaa hyödyntäen riippumatta siitä, mitä pikaviestiakanavaa asiakkaasi käyttää.

WhatsApp-yhteys

Nyt myös yrityksillä on mahdollista lähettää ja vastaanottaa viestejä kuluttajien WhatsApp -sovellukseen. WhatsApp-yritysnumeron kautta lähetetyt viestit ovat salattuja. Jos asiakkaasi ei voi vastaanottaa WhatsApp-yritysviestejä, voit käyttää varalla tekstiviestilähetystä (fallback).

Pikaviestintä monipuolistuu

Hyödynnä pikaviestintää entistä monipuolisemmin! Liitä viestintään mukaan kuvaa, ääntä tai liikkuvaa kuvaa. Viesteistä voit ohjata erillisille laskeutumissivuille, joissa voit kysyä esimerkiksi mielipide-palautteita tai antaa loppuasiakkaalle mahdollisuuden tehdä tilaus.

Video: Mikä on SmartDialog?

SmartDialogin palvelut:

1-suuntainen viestipalvelu

1-suuntaisella viestipalvelullamme lähetät esimerkiksi tarjouksia ja tärkeitä muistutusviestejä asiakkaillesi.

Ota tekstiviestit ja WhatsApp-viestit käyttöösi yrityksesi liiketoiminnassa monipuolisen ja selkeän api-rajapinnan avulla, tai operoi viestejä SmartDialogin web-hallintaliittymän kautta.

Lue lisää

2-suuntainen viestipalvelu

2-suuntaisella viestipalvelullamme vastaanotat asiakkaidesi vastauksia viestien lähettämisen lisäksi.

Ota tekstiviestit ja WhatsApp-viestit käyttöösi yrityksesi liiketoiminnassa monipuolisen ja selkeän api-rajapinnan avulla, tai operoi viestejä SmartDialogin web-hallintaliittymän kautta.

Lue lisää

Ryhmäviestipalvelu

Ryhmäviestipalvelulla lähetät yksittäisiä ja ryhmäkohtaisia viestejä haluamillesi kohderyhmille. Sen avulla annat myös asiakkaillesi mahdollisuuden aloittaa vapaamuotoisia, chat-tyylisiä keskusteluita yrityksesi kanssa eri pikaviestikanavissa.

Lue lisää

Ärräkoodi

Arena Interactiven ja R-kioskin toteuttama Ärräkoodi on R-kioskin sähköinen lahjakortti, joka lähetetään suoraan kuluttajan puhelimeen.

Lue lisää

Mobiilimaksu

Mobiilimaksu on markkinoiden nopein maksuvaihtoehto. Sen avulla asiakkaasi maksavat pienet kertaostokset turvallisesti ja nopeasti suoraan mobiililaitteellaan, ja suorittavat laskun oman puhelinlaskunsa mukana.

Lue lisää