Mitä integraatiolla voidaan tehdä?

SmartDialog –palvelualustassa on suora integraatio älykkäiden viestintäpalveluiden toteuttamiseksi Salesforcen palveluista. ​

SmartDialogin ja Salesforce -integraation avulla voit rakentaa tehokkaita, henkilökohtaisia ja tavoittavia asiakasdialogeja lähettämällä ja vastaanottamalla tekstiviestejä sekä pikaviestejä suoraan Salesforcesta.

Voit kontaktoida asiakkaitasi maailmanlaajuisesti yksi- ja kaksisuuntaisilla SMS ja WhatsApp –viesteillä, ja luoda älykkäitä chat-keskusteluita pikaviestikanavissa.

Viestien lähetys onnistuu helppokäyttöisellä web-käyttöliittymällä tai suoraan Modern API –rajapintojen kautta. SmartDialogista saat tarkan ja kattavan statistiikan viestiliikenteestäsi.

Salesforce - integraation käyttökohteet

Service Cloud – Process Builder

Yhdistä SmartDialogin luotettavat viestintäkanavat prosesseihisi Salesforcen Service Cloudissa. Process Builderilla luot esimerkiksi  asiakasprosesseihin liittyvät lähetykset, kuten tilausvahvistukset, kiitosviestit tai asiakaspalveluviestit.

Outbound messages

Yhdistä SMS ja WhatsApp -viestit markkinointiautomaation toiminnallisuuksiin. Ylläpidä kontaktejasi Salesforcessa ja lähetä massaviestit sujuvasti suoraan SmartDialog-integraation kautta.

Inbound messages

Integroi SmartDialogin palvelut Salesforcessa kaikkeen tarvitsemaasi 2-suuntaiseen viestintään. Vastaanota tilauksia, maksuja ja lahjoituksia, tai kerää palautteita mielipidemittauksilla ja NPS-kyselyillä.

Tarve

Automatisoida ja tehostaa lahjoittajille tapahtuva viestintä sekä yhdistää tämä maksupalveluihin (mm. tekstiviestilahjoitukset), jonka kautta kuluttajat tekevät lahjoituksia. Tarve saada lahjoittajien ja tehtyjen lahjoitusten tiedot yhteen paikkaan.

Ratkaisu ja Hyödyt

Kuluttajien lahjoituksiin liittyvä monikanavainen viestintä sekä lahjoitukset saatiin tuotua kiinteäksi osaksi käytössä olevaa asiakkuudenhallintajärjestelmää. Kun kuluttaja tekee lahjoituksen järjestölle, menee tästä tieto järjestelmään ja hänelle voidaan tehdä ennalta määriteltyä prosessinomaista viestintää. Viestinnässä voidaan käyttää tekstiviestejä, jossa viesti lähetetään kuluttajalle lahjoitusnumerosta ja kuluttaja voi tehdä lahjoituksen helposti ja suoraviivaisesti vastaamalla viestiin.

 

Salesforce–integraation käyttöönottoprosessi

Käytä SmartDialogin Salesforce Service Cloud –konnektoria SMS- ja WhatsApp- viestien lähettämiseen ja vastaanottamiseen.

Saat palvelun helposti käyttöön, kun sinulla on Salesforce –ohjelmisto (vähintään SF Enterprise edition).

Mitä integraatioon tarvitaan

Integraatioon tarvitaan SmartDialog –yritystili ja viestipalvelu. Voit valita 1-suuntaisen tai 2-suuntaisen viestipalvelun sen mukaan, onko tarve vain lähettää viestejä vai myös vastaanottaa vastauksia. Viestien vastaanottamiseen tarvitaan myös numero, joka voi olla lyhytsanoma- tai longcode- numero tai WhatsApp Business –tilin kautta tuleva WhatsApp-numero.

Yritystilin sekä tarvittavat numerot ja viestipalvelut saat käyttöösi ottamalla yhteyttä myyntiimme: sales@arenainteractive.fi. Hoidamme yhteydet avaimet käteen –periaattella, sekä tuemme SmartDialog –palvelualustan käytössä 24/7.

Integraation käyttöönotto

Konnektorin asennusta ja käyttöönottoa varten toimitamme ohjedokumentaation ja asennuslinkin.

1.Asenna SmartDialog –paketti Salesforceen.

2.Määrittele connectorin API-asetukset.

3.Yhdistä SmartDialog –connectori työnkulkuihin.

Salesforce pääkäyttäjä (Admin) osaa konfiguroida paketin käyttöön. Viestien lähetykset ja vastaanotot voidaan konfiguroida Salesforcen ylläpitäjien toimesta.

Katso lisää Salesforce AppExchangesta.

Tekninen dokumentaatio: https://openapi.arena.fi/integrations/salesforce

SmartDialogin viestipalvelut löytyvät myös Salesforce AppExchangesta