1. Kilpailuaika
Osallistumisaikaa on 12.2.2021 klo 12 saakka.

2. Kilpailun järjestäjä
Kilpailun järjestää Arena Interactive Oy

3. Kilpailun palkinnot
Kilpailun palkintona on Ärräkoodeja, joilla voi lunastaa yhden Fazer 200-250g suklaalevyn miltä tahansa R-kioskilta. Tuotetta ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseen tuotteeseen.

4. Voittajien valinta
Kilpailun voittajat arvotaan kaikkien osallistuneiden joukosta. Kilpailuun voi osallistua vain tekstiviestillä. Vain tekstiviestitse tehdyt osallistumiset ovat mukana kilpailussa.

5. Voitosta ilmoittaminen
Voittajille lähetetään tieto voitosta tekstiviestillä perjantaina 12.2, jonka jälkeen voittajan kanssa sovitaan tarkemmin lähetyspäivästä ja -ajasta. Voittajan nimi julkaistaan myös Arena Interactiven Facebook ja LinkedIn-sivuilla kilpailun päätyttyä. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat myöntävät kilpailun järjestäjälle oikeuden julkaista nimensä Facebook- ja LinkedIn sivulla voittajien julkistamisen yhteydessä.

6. Tietojen luovuttaminen
Kampanjassa kerättäviä henkilötietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille.

7. Järjestäjän vastuu
Kilpailun järjestäjän vastuu kilpailun osanottajia kohtaan ei voi millään perusteella ylittää näissä virallisissa säännöissä mainitun palkintojen määrää tai arvoa. Palkinnon voittaja vapauttaa kilpailun järjestäjän kaikesta vastuusta, joka voi aiheutua tai väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.

8. Erityisehdot
Kaikenlainen kilpailuosallistumisten manipulointi voi johtaa kilpailusta sulkemiseen.

9. Rekisteriseloste
Rekisterin ylläpitäjä: Arena Interactive Oy.

Rekisteri koostuu kilpailusivustolla annetuista yhteystiedoista. Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja käytetään vain voitosta ilmoittamiseen. Henkilötietoja ei käytetä markkinointitarkoitukseen.

Rekisteriin kerätään seuraavat tiedot:

  • Nimi
  • Puhelinnumero
  • Yrityksen nimi
  • Palkittavien lukumäärä

 

Rekistereihin kerättyjä tietoja ei luovuteta ulkopuolisille.

Rekisterit on tallennettu tietojärjestelmään ja ne on suojattu ja sijoitettu siten, ettei asiaankuulumattomilla tahoilla ole pääsyä rekisteritietoihin.

Rekisteriselosteeseen pääset tästä.