Osallistu Ärräkoodi-kilpailuun ja ehkä juuri sinun työkaverisi saavat puhelimiinsa ystävänpäivä-yllätyksen! 

 

Osallistu arvontaan ja voit voittaa Ärräkoodit työporukallesi omilla terveisilläsi. Ärräkoodit lähetetään suoraan työkavereidesi puhelimiin tai sähköpostiin ystävänpäivän kunniaksi, jota näyttämällä he voivat hakea Fazerin 200-250g suklaalevyn miltä tahansa R-kioskilta.

Arvontaan voit osallistua alla olevien ohjeiden mukaan tekstiviestillä. Osallistumisaikaa on perjantaihin 12.2. klo 12 asti ja voittajaan ollaan yhteydessä vielä samana päivänä. Voittajan tulee toimittaa yllätettävien yhteystiedot sekä mahdollinen viestiin tuleva tervehdys. Tietoja ei käytetä muuhun kuin palkintojen lähettämiseen. Tutustu kilpailun sääntöihin tästä.

HUOM! Viestin lähettäminen ei maksa sinulle mitään, eikä tietojasi käytetä mihinkään muuhun kuin mahdollisesta voitosta ilmoittamiseen. Onnea arvontaan!

Osallistumisohjeet:

  1. Kirjoita tekstiviestiin ÄRRÄKOODI, oma nimesi, yrityksesi nimi sekä palkittavien työkavereiden määrä
  2. Lähetä ilmainen viesti numeroon 18232 ja odota jännityksellä tuloksia!

Esim: ÄRRÄKOODI Matti Meikäläinen, Arena Interactive Oy, 60

Mikä on Ärräkoodi?

Ärräkoodi on uniikki sähköinen lahjakortti, jolla voi lunastaa koodiin liitetyn tuotteen miltä tahansa R-kioskilta veloituksetta. Ärräkoodi toimii loistavana ilahduttajana, palkintona ja esimerkiksi asiakastyytyväisyyden mittaajana. Kukapa ei ilahtuisi suoraan puhelimeen tulevasta lahjakortista?

Tutustu Ärräkoodi-palveluun tarkemmin tästä!