Mobiilimaksu – Markkinoiden nopeinta maksamista

Mobiilimaksu on markkinoiden nopein maksuvaihtoehto. Sen avulla asiakkaasi maksavat pienet kertaostokset turvallisesti ja nopeasti suoraan mobiililaitteellaan.

Mobiilimaksu ei vaadi maksukortin tai pankkitunnusten syöttämistä, eikä kirjautumista erilliseen palveluun. Asiakkaan puhelinnumero tunnistetaan automaattisesti ja maksu veloitetaan asiakkaan puhelinlaskussa.

Maksun yhteydessä myyjän järjestelmästä lähtee automaattinen kysely operaattorille, jolla varmistetaan että ostajan liittymällä voidaan suorittaa mobiilimaksu, eikä liittymän käyttöä ole rajoitettu esimerkiksi maksamattoman laskun vuoksi. Myyjän järjestelmä vie maksutapahtuman loppuun asti vain siinä tapauksessa, että mobiilioperaattorin järjestelmä antaa luvan laskutukselle.

Mobiilimaksu soveltuu myös loistavasti keräyksiin ja lahjoitusten tekemiseen. Kysy lisää myynniltämme!

Mobiilimaksu on yksi SmartDialogin sisältämistä palveluista. Kaikkia palveluita hallinnoidaan saman, helppokäyttöisen käyttöliittymän kautta. Voit valita käyttöösi yhden palvelun, tai yhdistellä niistä tarvitsemasi kokonaisuuden.

Mobiilimaksu pähkinänkuoressa:

1.

Osto tapahtuu vain kahdella klikkauksella

2.

Kertamaksut ja toistuvat maksut

3.

Maksimikertaostos 50€

4.

Maksu veloitetaan puhelinlaskussa

5.

Toimii mobiilidatayhteydellä

Tekninen toteutus

Maksuja voidaan toteuttaa kertaluontoisesti tai jatkuvana laskutuksena. Suoritetuista maksuista saat kuukausittaisen raportin, ja webhallintaliittymästä seuraat maksutapahtumia reaaliaikaisesti. Rahat tilitetään suoraan tilillesi kuukausittain.

Mobiilimaksu voidaan integroida joko verkkoon tai sovellukseen. Palvelu saadaan nopeasti käyttöönne maksurajapintamme avulla.

Tutustu rajapinnan rest-referenssiin tästä.

Ominaisuudet:

  • Mobiilimaksu toimii kaikissa suomalaisissa matkapuhelinliittymissä
  • Yksi monipuolinen ja hyvin kuvattu rajapinta
  • Web-hallintaliittymä maksupalveluiden hallintaa varten
  • Voidaan liittää maksutavaksi verkkokauppaan tai sovellukseen
  • Maksutapahtumien palautustoiminto
  • Rahatilitys suoraan palveluntarjoajan pankkitilille