Referenssit - Keskisuomalainen Oyj

Maksut haltuun kokonaisvaltaisella digitaalisen maksamisen ratkaisulla

Keskisuomalainen-konserni hyödyntää Arena Interactiven laajaa maksupalveluvalikoimaa osana mediamyyntiään. Palveluistamme Keskisuomalainen käyttää: mobiilimaksua, tekstiviestilaskutusta, pankki- ja luottokorttimaksamista, verkkomaksupainikkeita sekä laskulla maksamista.

Tarve

Keskisuomalainen-konsernilla oli tarve saada laaja maksupalvelukokonaisuus yhdellä sopimuksella, joka kattaa kaikki tämän hetken yleisimmät ja käytetyimmät digitaaliset maksuratkaisut.

Ratkaisu

Arena Interactive toimitti maksupalvelukokonaisuuden Keskisuomalainenkonsernille yhdellä sopimuksella. Palveluiden rajapintojen avulla maksupalvelut liitettiin osaksi konsernin medioiden tilauskanavia. Rahojen tilitys ja maksujen raportointi hoidetaan keskitetysti Arena Interactiven ja kotimaisten luottokumppaniemme kautta.

Hyödyt

Monipuoliset maksuvaihtoehtomme antavat Keskisuomalainen-konsernin asiakkaallemahdollisuuden valita juuri hänelle sopivimman maksutavan. Kaikki maksutavat saadaantoimimaan niin verkkosivuilla kuin sovelluksissakin päätelaiteriippumattomasti. Keskisuomalainen-konserni sai myös selkeyttä ja tehokkuutta maksujen tilityksiin ja raportointiin.

FI

Jätä meille yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Haluatko keskustella? Laita meille viesti: Email, WhatsApp tai SMS!