Urheiluseurat - Ilves

Mobiilisovellus yhdistämässä Ilves-perhettä

Sovellus kokoaa yhteen veikkausliigassa pelaavan Ilves Edustuksen sekä Ilves ry:n, jossa urheilee noin 5 500 lasta ja nuorta eri lajien parissa. Urheiluseuran tarpeisiin räätälöity mobiilisovellus tuo kaiken Ilves-tiedon samaan paikkaan, suoraan käyttäjän taskuun.

Tarve

Ilves halusi tehostaa asiakasviestintäänsä ja lisätä Ilves yhteisön (fanit, seura, yhteistyökumppanit) vuorovaikutusta. Yhteydenpidon haluttiin olevan käyttäjälle helppoa ja mahdollistavan viestien pääsyn suoraan käyttäjän taskuun.

Ratkaisu

Suunnittelimme ja kehitimme Ilvekselle mobiilisovelluksen, jonka avulla seura voi pitää helposti yhteyttä kaikkiin sidosryhmiinsä saman kanavan kautta. Mobiilisovellus ottaa huomioon seuran jäsenet, fanit sekä yhteistyökumppanit tarjoten jokaiselle sidosryhmälle jotakin. Sovellus mahdollistaa esimerkiksi harjoituksiin ilmoittautumisen ja yhteistyökumppaneiden etujen hyödyntämisen suoraan sovelluksessa. Nämä mitattavat edut voivat olla sovelluksessa jatkuvasti tarjolla, tai ne voidaan räätälöidä yksittäisten ottelutapahtumien ympärille.

Hyödyt

Mobiilisovellus tehostaa Ilveksen asiakasviestintää mahdollistaen viestinnän kohdentamisen ja automatisoinnin. Viestinnän tehokkuus lisääntyy, kun käyttäjälle annetaan vapaus valita, minkälaista viestintää hän haluaa sovelluksen kautta vastaanottaa. Automatisoidut push-viestit vähentävät viestintään käytettyjä resursseja, kun automaatio hoitaa viestien lähetyksen käyttäjän puolesta. Kun kaikki palvelut ja uutiset löytyvät samasta sovelluksesta, pääsee käyttäjä helposti ja nopeasti käsiksi tarvitsemaansa tietoon missä ja milloin tahansa. Myös jäsenmaksujen maksaminen voidaan hoitaa sovelluksella, mikä tehostaa Ilveksen varainkeruuta ja vähentää manuaalisen laskutustyön määrää.