Urheiluseurat - Jopox

Mobiilisovellus joukkueiden ja seurojen viestinnän tehostajana

Jopox on Suomen suosituin urheiluappi, joka on jo 30 000 suomalaisen käytössä. Mobiilisovellus toteutettiin yhteistyössä Jopoxin kanssa ja se tuo urheiluseurojen toimintaa helpottavan palvelun suoraan käyttäjien puhelimiin. Sovellus tehostaa joukkueiden viestintää tehden siitä entistä helpompaa, tehokkaampaa ja nopeampaa.

Tarve

Jopox halusi siirtää verkossa toimivan palvelunsa myös mobiiliin, ja helpottaa sitä kautta joukkueiden toimintaa entisestään. Sovellus haluttiin saada osaksi käyttäjän liikkuvaa arkea ja mahdollistavan tehokkaan viestinnän ajasta ja paikasta riippumatta.

Ratkaisu

Kehitimme Jopoxille sovelluskuoren, joka tuo kaikki Jopoxin palvelut samaan, käyttäjän mukana kaikkialle kulkevaan mobiilisovellukseen. Sovellus tuo samaan pakettiin Jopox-pukukopin sisällöt sekä Arenan tuottamat erilliset palvelut, kuten Push- ja SMS-viestit, mobiilit etukuponkipalvelut ja maksuratkaisut.

Hyödyt

Maksuton sovellus tekee seurojen ja joukkueiden viestinnästä helpompaa, tehokkaampaa ja nopeampaa. Sovelluksen push-viestit parantavat viestin lukuprosenttia ja tehokkuutta ja niiden ansiosta viesteihin reagoidaan nopeasti. Sovellukseen liitetyt maksupalvelut mahdollistavat esimerkiksi jäsenmaksujen maksamisen suoraan sovelluksessa, ja etukupongeilla seura voi parantaa vuorovaikutusta yhteistyökumppaneiden ja vanhempien välillä lisäten samalla jäsenten ja kumppaneiden tyytyväisyyttä. Sovellus helpottaa käyttäjän arkea, kun kaikki palvelut löytyvät samasta sovelluksesta