Media-ala - Etelä-Suomen Media

Klubikortilla etuja ja alennuksia kännykkään

Aamupostin, Keski-Uusimaan, Länsi-Uusimaan, Uusimaan ja Sipoon Sanomien kestotilaajat voivat ladata puhelimeensa Etelä-Suomen Median mobiiliklubikortin. Klubikortilla kestotilaajat saavat vaihtuvia etuja paikallisten yrityksien palveluihin ja tuotteisiin.

Tarve

Etelä-Suomen Media tarvitsi mobiiliklubikortin, jota näyttämällä kestotilaajat saisivat vaihtuvia etuja paikallisista yrityksistä. Asiakkaan näyttäessä mobiilikorttia, yrityksen myyjä kuittaa siinä olevan edun käytetyksi. Eduilla voi olla erilaisia rajoituksia esimerkiksi määrien ja voimassaoloajan osalta.

Ratkaisu

Arena Interactive kehitti mobiiliklubikortin yhdessä Etelä-Suomen Median kanssa. Kortissa on tilaajatunnistus, jonka ansiosta kaikki edut saadaan kohdistettua suoraan lehtien kestotilaajille, ja etukupongit voi tilata ainoastaan kestotilaajien puhelimiin.

Hyödyt

Etelä-Suomen Media pystyi siirtämään fyysisen klubikortin käyttäjiä mobiiliklubikortin käyttäjiksi ja tarjoamaan näin vaihtuvia etuja pitkin vuotta. Mobiiliklubikortti myös vähensi Etelä-Suomen Median klubikortin kustannuksia verrattuna perinteisen lompakkokortin kuluihin.