2-suuntaisella SMS-Gateway -palvelulla vastaanotat viestien lähettämisen lisäksi myös asiakkaidesi vastaukset

 

2-suuntainen SMS-Gateway -palvelu mahdollistaa sekä viestien lähettämisen, että asiakkaan vastauksen vastaanottamisen. Viestien lähettämisen ja vastaanottamisen voit toteuttaa käyttämällä monipuolista ja hyvin dokumentoitua api-rajapintaa tai vaihtoehtoisesti lähettää ja vastaanottaa viestit manuaalisesti web-hallintaliittymän kautta.

2-suuntaista SMS-Gateway -palvelua on hyvä käyttää esimerkiksi silloin, kun haluat saada asiakkaaltasi nopean vastauksen esimerkiksi ajanvarausta, mielipidekyselyä tai tilausta koskevaan kysymykseen. Mikäli haluat ainoastaan lähettää tekstiviestejä, tutustu 1- suuntaiseen tekstiviestipalveluumme. 

Tekstiviestien tehokkuus perustuu niiden henkilökohtaisuuteen, tavoittavuuteen ja hyvään huomioarvoon. Niiden kautta annat asiakkaillesi uuden tavan olla yhteydessä yritykseesi, operoit kampanjoita, lähetät tiedotteita tai annat asiakkaillesi mahdollisuuden maksaa tekstiviestillä. Lisäksi voit kysyä asiakkaidesi mielipidettä, ja kiittää heitä tämän jälkeen vaikkapa Ärrä-koodilla!

Tekstiviestipalvelun tekninen esittely

SMS-viestien lähettäminen voidaan hoitaa helppokäyttöisestä ja monipuolisesta web-hallintaliittymästä (ryhmäviestipalvelu) tai omasta järjestelmästäsi hyödyntämällä monipuolisia ja hyvin dokumentoituja 1- ja 2-suuntaisia SMS-viestinvälitys rajapintojamme.

Ryhmäviestipalvelun ja rajapinnan ominaisuuksina ovat esimerkiksi ryhmien hallinta, viestien kohdennus, alfanumeerinen lähettäjä, viestipohjien tallennus ja ajastukset. Viestinvälitys onnistuu niin kotimaahan kuin ulkomaille.

Viestinvälitysmoottorimme on rakennettu välittämään suuria viestinvälitysvolyymejä ja laatujärjestelmämme takaa palvelun toiminnan laadun asiakkaillemme. Käytössäsi on asiakastuki ja 24/7 tekninen päivystys.

1-suuntainen SMS-gateway

1-suuntainen viestinvälitysrajapinta mahdollistaa viestien lähettämisen omasta järjestelmästä asiakkaalle. Viestinvälitysrajapintaa voidaan hyödyntää esimerkiksi muistutuksissa ja informatiivisissa viesteissä ja sms markkinoinnissa.

 

Lataa 1-suuntaisen SMS-viestinvälityksen kuvaus

2-suuntainen SMS-gateway

2-suuntainen viestinvälitysrajapinta mahdollistaa asiakkaiden vastauksien vastaanottamisen takaisin omaan järjestelmään. Rajapintaa voidaan hyödyntää esimerkiksi, kun halutaan saada nopeasti vastaus asiakkaalle lähetettyyn kysymykseen, kuten vapaaseen ajanvarausaikaan.

 

Lataa 2-suuntaisen SMS-viestinvälityksen kuvaus

Haluatko testitunnukset rajapinnan testausta varten? Täytä alla olevat tiedot ja lähetämme tunnukset sähköpostiisi!

Palveluidemme käyttöönotto on helppoa!

Lue lisää

Tutustu myös muihin viestintäpalveluihimme:

1-suuntainen tekstiviestipalvelu
Ärräkoodi

Tehdäänkö yhteistyötä?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä!