Tavoita asiakkaasi tehokkaasti tekstiviestillä

Tekstiviestillä varmistat viestisi perille menon ja parannat viestin huomioarvoa. Tekstiviestien tehokkuus perustuu niiden henkilökohtaisuuteen, tavoittavuuteen ja hyvään huomioarvoon

Tekstiviestillä tavoitat asiakkaasi ajasta ja paikasta riippumatta.

Saatavillasi on sekä 1- suuntainen SMS-Gateway että 2-suuntainen SMS-Gateway

1-suuntainen tekstiviestipalvelu

Tekstiviestimarkkinoinnin hyödyntäminen on tehokas tapa tavoittaa kohderyhmäsi tämän päivän informaatiotulvassa. Ota tekstiviestit käyttöösi yrityksesi liiketoiminnassa monipuolisen ja selkeän rajapinnan avulla, tai operoi viestejä helppokäyttöisen web-hallintaliittymän kautta. 1-suuntaisella SMS-Gateway -palvelullamme lähetät esimerkiksi tärkeitä muistutusviestejä asiakkaillesi.

Lue lisää

2-suuntainen tekstiviestipalvelu

Kun haluat luoda nopeita ja monipuolisia dialogeja kohderyhmäsi kanssa, voit käyttää tekstiviestimarkkinoinnissasi vastausmahdollisuutta longcode- tai lyhytnumeron avulla. Palvelu voidaan integroida yrityksesi liiketoimintajärjestelmiin tai voit hyödyntää viestinnässä web-hallintaliittymää. 2-suuntaisella SMS-Gateway -palvelullamme vastaanotat myös asiakkaidesi vastaukset.

Lue lisää

Ärräkoodi

Arena Interactiven ja R-kioskin toteuttama Ärräkoodi on R-kioskin sähköinen lahjakortti, joka lähetetään tekstiviestillä suoraan kuluttajan puhelimeen.

Lue lisää

Yrityksiä, jotka käyttävät viestintäpalveluitamme

Tehdäänkö yhteistyötä?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä!