Monipuolinen työkalu sidosryhmäviestintään

Jäsensovelluksen avulla tuot esimerkiksi yhdistyksesi jäsenet ja urheilujoukkueesi fanit heitä kiinnostavien uutisten, tapahtumien ja tarjousten äärelle

Hyödyllinen ja toimiva jäsensovellus koukuttaa ja auttaa sitouttamaan niin jäsenet kuin fanit aktiivisiksi sovelluksesi käyttäjiksi. Yritykselle, yhdistykselle tai urheilujoukkueelle jäsensovellus on hyvä viestinnän työkalu, jonka avulla rakennetaan myös brändiä ja vahvistetaan yhteisöä. Jäsensovellukseen voidaan liittää mukaan myös maksupalvelut.

Jäsensovellus on saatavilla älypuhelimien iOS- ja Android –alustoille.

Push-viestit osana jäsensovellusta

Ota push-viestit osaksi jäsensovellusta, ja lähetä esimerkiksi tiedotteita tai tarjouksia suoraan käyttäjän nähtäville. Näin voit olla varma että käyttäjä näkee hänelle kohdennetun viestin, ja tarkkaan mietittyjen viestiesi huomioarvo paranee. Voit ohjata käyttäjän push-viestistä haluamallesi sovelluksen sivulle, esimerkiksi suoraan viestissä mainostamaasi tarjouskuponkiin.

Jäsensovellusten tekninen toteutus

Sovellukseen voidaan tuoda sisältö dynaamisesti esimerkiksi verkkosivustolta. Sovellukseen voidaan liittää verkkokauppa ja maksupalvelut, jolloin käyttäjälle pystytään tarjoamaan mahdollisimman suoraviivainen ostokokemus. Web-hallintaliittymästä voidaan hallita sovelluksen sisältöä, ja lähettää esimerkiksi push-viestejä.

Kanta-asiakassovellus voidaan toteuttaa joko selaimessa toimivana web-applikaationa tai sovelluskaupasta asennettavana hybridiapplikaationa, tarpeesta riippuen.

Mobiilisovellusten lähettämät push-viestit eli sovellusilmoitukset voidaan lähettää viestinvälityspalvelumme kautta samaan tapaan kun tekstiviestit. Voit käyttää palveluamme minkä tahansa mobiilisovelluksen yhteydessä hyvin dokumentoidun rajapinnan avulla.

Push-viestit voidaan välittää iOS- ja Android-käyttöjärjestelmien käyttäjille. Lisäksi tarjoamme web-hallintaliittymän viestien manuaaliseen lähettämiseen, mutta tällöin itse mobiilisovellus tulee olla meidän toteuttamamme. Web-hallintaliittymässä pystyt esimerkiksi käyttämään kohdennuksia, eli lähettämään viestin tietylle käyttäjäryhmälle, ”tägittää” viestin avaamaan tietty kohta sovelluksessa tai ajastaa viestejä.

Ominaisuudet:

  • Sovellukset iOS- ja Android alustoille
  • Rekisteröityminen, tunnistautuminen ja asiakastietojen keräys
  • Etukupongit, leimakortit ja -passit sekä palautekyselyt
  • Verkkokauppa
  • QR-koodit (lukeminen ja kuittaus)
  • Geolocation/geofencing
  • Ostosten tekeminen, monipuoliset maksupalvelut sekä lahjakortit itselle ja ystävälle
  • SMS- ja push- viestintä (deeplinking)

Palveluidemme käyttöönotto on helppoa!

Lue lisää

Tutustu myös mobiilisovelluksiimme:

Kanta-asiakassovellus

Tehdäänkö yhteistyötä?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä!