Mikä on markkinoinnin automaatio?

Markkinoinnin automaatio on ohjelmisto, jolla voidaan hoitaa myynnin, markkinoinnin ja asiakasviestinnän toimenpiteitä yhden ratkaisun avulla. 

Markkinointiautomaatioksi kutsutaan kaikkia automatisoituja keinoja tavoittaa potentiaaliset uudet asiakkaat ja ylläpitää nykyisten asiakkaiden kiinnostusta. Automaation pääidea on, että pystymme automatisoimaan manuaalisia rutiineja, saamaan dataa olemassa olevien asiakkaiden käyttäytymisestä sekä luomaan uusia asiakasliidejä digitaalisista kanavista.

Ota yhteyttä

Markkinoinnin automaation konkreettisia hyötyjä:

Parantaa asiakaskokemusta

Markkinoinnin automaatiolla voidaan analysoida käyttäjien toimintaa ja kohdentaa heille viestintää, tai liittää heidät osaksi automatisoituja prosesseja.

Säästää yrityksen aikaa ja resursseja

Markkinoinnin automaatiolla luodaan automatisoituja prosesseja työtehtävistä, jotka vievät jatkuvasti henkilöstön työaikaa. Sen avulla myös luokitellaan ja priorisoidaan digitaalisten kanavien liidejä yrityksen jatkokäsittelyä varten.

Mahdollistaa kontaktien oikea-aikaisen lähestymisen oikealla sisällöllä

Automaatio mahdollistaa viestien (e-mail / SMS / Push) ajastamisen oikealle kohderyhmälle joko ennalta suunnitellun prosessin tai prospektin toiminnan mukaisesti.

Mautic – markkinoinnin automaatioratkaisu

Mautic on markkinoinnin automaatioratkaisu, jonka avulla tehostetaan yrityksesi markkinointia ja asiakasviestintää. Mauticin avulla pystyt kokonaisvaltaisesti automatisoimaan markkinointitoimenpiteitäsi ja johdattelemaan potentiaalisia asiakkaitasi ostopolulla eteenpäin. Mauticia voidaan hyödyntää sekä B2C- että B2B -markkinoinnissa.

 

Mautic – markkinoinnin automaation avulla:

Seuraat kohderyhmien toimia eri viestintäkanavissa

Hallitset kaikkia kanaviasi yhdellä työkalulla

Keräät tärkeää dataa, jota voit hyödyntää esimerkiksi asiakasprofiloinnissa ja viestinnän kohdentamisessa

Mittaat lähettämiesi viestien tehoa tilastojen ja raporttien avulla, joten opit millainen sisältö toimii kohderyhmällesi parhaiten

Olemme Mauticin virallinen kumppani!

Mauticin automaatio-ominaisuuksien avulla viet sähköpostimarkkinoinnin uudelle tasolle

Mautic sisältää helppokäyttöisen ja monipuolisen sähköpostieditorityökalun, jolla toteutat visuaalisesti näyttävät uutiskirjeet, markkinointikampanjat ja tiedotteet. Järjestelmässä hallinnoit kampanjoita, sähköpostipohjia ja asiakassegementtejä, sekä saat kattavaa statistiikkaa kampanjoiden toimivuudesta.

Markkinoinnin automaatiotyökalu Mautic voidaan integroida moniin eri taustajärjestelmiin, mikä tekee siitä monipuolisen automaatiojärjestelmän. Esimerkiksi CRM-integrointi mahdollistaa potentiaalisten asiakkaiden siirtämisen yrityksen omaan asiakasjärjestelmään, jonka jälkeen heihin pystytään olemaan suoraan yhteydessä.

Ota yhteyttä

Jo yli 200 000 organisaatiota hyödyntää Mauticia!

Markkinoinnin kanavat

 • Sähköposti
 • SMS-viestit
 • Sosiaalisen median kanavat
 • Laskeutumissivut
 • Sovellusten push-viestit
 • Verkkosivuilla näytettävä dynaaminen sisältö (CMS-integraatiot)

Ominaisuudet

 • Tarkat tilastot ja raportit viestinnän tehosta
 • Käyttäjien profilointi
 • Liidien pisteytys
 • Viestien kohdentaminen
 • Käyttäjän toimenpiteisiin reagointi
 • Integraatiot eri järjestelmiin
 • NPS-kyselyt

Tutustu myös muihin markkinoinnin automaatioratkaisuihimme:

Kayak Plus Messages

Tehdäänkö yhteistyötä?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä!