Mediayhtiön viestinnän automatisoija

Kayak Plus Messages -järjestelmä on mediayhtiöille suunnattu myynnin prosessien automaatioratkaisu.

Järjestelmän avulla automatisoit markkinointiviestintääsi suoraan Kayak -asiakashallintajärjestelmästä. Voit lähettää teksti- ja sähköpostiviestit suoraan Kayakista joko manuaalisesti tai automatisoidusti.

Viestintä voidaan toteuttaa 1- ja 2-suuntaisena. 1-suuntaisella viestinnällä lähetät nopeasti ja kohdennetusti asiakastiedotteet haluamallesi kohderyhmälle, ja 2-suuntaista viestintää hyödynnät tilausmyynnissä sekä kampanjoissa. Tilaukset tallentuvat suoraan Kayak-järjestelmään.

Kayak Plus Messagesin tekninen toteutus

Mediatoimialalle toteutettu Kayak Plus Messages tarjoaa mediayhtiöille kohdennetun ratkaisun tekstiviestien ja sähköpostien hyödyntämiseen asiakashallinnassa ja markkinoinnissa.

Viestit pystytään lähettämään 1- ja 2-suuntaisina suoraan Kayak -järjestelmästä. Lähetystyökalut löytyvät siis Kayakin sisältä, joten asiakaspoiminnat, kampanjoiden luonti ja viestien hallinnointi tapahtuvat suoraan Kayakissa. Lisäksi palvelu sisältää viestilähetysautomaation, jossa päättyviin tilauksiin voidaan prosessoida automaattinen sähköposti- tai tekstiviestien lähetys. Sähköpostipalvelu tarvitsee oheen erillisen sähköpostiohjelman, jossa hallinnoidaan esimerkiksi sähköpostipohjia. Suosittelemme käyttämään SendGrid-ohjelmistoa.

Kayak poimii päivittäin tiettynä päivänä päättyvät tilaukset ja lähettää loppuasiakkaalle tekstiviestin tai sähköpostin. Loppuasiakas voi helposti ja yksinkertaisesti vastata hänelle tulleeseen viestiin ja jatkaa tilausta. Tilaukset kirjautuvat suoraan Kayak järjestelmään. Automaatioprosessi voidaan joustavasti mukauttaa mediayhtiön muihin prosesseihin sopivaksi.

Palveluidemme käyttöönotto on helppoa!

Lue lisää

Tutustu myös muihin markkinoinnin automaatioratkaisuihimme:

Mautic

Tehdäänkö yhteistyötä?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä!