Tekstiviestimaksaminen on yksinkertainen ja helppo maksutapa

Olemme erikoistuneet digitaalisen maksamisen mahdollisimman suoraviivaiseen ja vaivattomaan maksukokemukseen. Voit valita käyttöösi yksittäisen maksupalvelumme tai yhdistellä niitä kokonaisuuksiksi. Mitä helpompaa yrityksesi tuotteiden ja palveluiden ostaminen on, sitä enemmän saat tyytyväisiä ja ostavia asiakkaita.

Tekstiviestimaksamisella mahdollistat asiakkaasi nopean ja vaivattoman maksamisen ilman rekisteröitymistä. Maksamiseen ei tarvita verkkopankkitunnuksia, luottokortin tietoja eikä kirjautumista erilliseen palveluun. Tekstiviestillä voidaan maksaa yrityksesi tuotteita tai palveluita kertaluontoisesti tai jatkuvana. Tekstiviestimaksaminen toimii kaikilla operaattoreilla ja maksimi kertaostos on 50 euroa.

Tekstiviestillä asiakkaasi hoitaa esimerkiksi avantouinnin kertamaksun suoraan paikan päällä, ostaa lukuoikeuden lehtesi artikkeliin tai maksaa virtuaalikeikan pääsymaksun. Tekstiviestimaksaminen sopii loistavasti myös kertaluontoisiin tai jatkuviin keräys- ja lahjoituspalveluihin.

Kysy keräys- ja lahjoituspalveluista lisää myynniltämme!

Tekstiviestilaskutuksen tekninen toteutus

Maksuja voidaan toteuttaa kertaluontoisesti tai jatkuvana laskutuksena. Suoritetuista maksuista saat kuukausittaisen raportin, ja web-hallintaliittymästä seuraat maksutapahtumia reaaliaikaisesti. Rahat tilitetään suoraan tilillesi kuukausittain.

Tekstiviestilaskutuksessa asiakas lähettää avainsanan lyhytsanomanumeroon ja maksaa suorittamansa maksun puhelinlaskussaan. Palvelu saadaan nopeasti käyttöönne maksurajapintamme avulla.

Palveluidemme käyttöönotto on helppoa!

Lue lisää

Tutustu myös muihin maksupalveluihimme:

Mobiilimaksu
Pankki- ja korttimaksut

Tehdäänkö yhteistyötä?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä!