Olemme maksutapoja tarjoavan Bamboran kumppani

Pankki- ja korttimaksut voidaan liittää osaksi verkkokauppaa tai mobiilisovellusta Bamboran PayForm -palvelulla. Maksutavat voidaan myös integroida suoraan yrityksesi omiin talousjärjestelmiin.

Pankkimaksuissa voidaan käyttää kuukausilaskutusta ja voit tarvittaessa vastaanottaa myös toistuvia veloituksia tallennetuilta maksukorteilta. Voit ottaa maksuja vastaan kaikilla Visa- ja Mastercard-korteilla, sekä ottaa mukaan myös American Express- ja Diners Club –kortit. Korttimaksuja suojaa 3D Secure.

Verkkopankkien verkkomaksupainikkeilla asiakkaasi voivat maksaa ostokset suoraan omassa verkkopankissaan. Verkkopankissa maksaminen onkin monelle asiakkaalle tuttu ja turvallinen maksuvaihtoehto. Monipuolistamalla maksuvaihtoehtojasi verkkomaksupainikkeilla saat käyttöösi Nordean, Osuuspankin, Danske Bankin, POP Pankin, Aktian, Säästöpankin, Oman Säästöpankin, S-pankin, Handelsbankenin ja Ålandsbankenin verkkopankit yrityksesi verkkokauppaan tai mobiilisovellukseen.

Pankki- ja korttimaksamisen tekninen esittely

Verkkopankkien verkkomaksupainikkeet ja korttimaksaminen integroidaan osaksi palveluasi yksinkertaisen REST-rajapinnan avulla. Maksaminen toteutetaan joko siirtymällä mobiilioptimoidulle maksusivulle, tai upottamalla maksaminen suoraan palveluun. Pankki- ja korttimaksamisen automaattinen mobiilioptimointi takaa hyvän käytettävyyden kaikilla laitteilla.

Voit automatisoida kirjanpitoaineiston siirron maksupalvelusta taloushallintoon riippumatta asiakkaasi maksutavasta. Pankki- ja korttimaksamisen erittäin helppokäyttöinen palautusprosessi vähentää merkittävästi manuaalista työmäärääsi.

Tutustu palveluun tarkemmin tästä.

Mikä on 3D Secure?

3D Secure on suunniteltu suojaamaan asiakasta ja myyjää verkossa tapahtuvien maksujen yhteydessä. 3D Securen avulla varmistamme, että maksukortillaan verkossa maksuja tekevä henkilö on todella kyseisen kortin haltija. Se on yksi suosituimmista tavoista vähentää maksupetoksia verkko-ostoissa.

Henkilöllisyyden varmistustavat voivat vaihdella esimerkiksi maksun yhteydessä kysyttävän erillisen salasanan tai mobiilivarmenteen välillä. Myyjän kannalta 3D Secure toimii myös ikään kuin vakuutuksena maksupetoksen sattuessa, sillä se siirtää vastuun maksutapahtumasta myyjältä pankille.

Palveluidemme käyttöönotto on helppoa!

Lue lisää

Tutustu myös muihin maksupalveluihimme:

Mobiilimaksu
Tekstiviestilaskutus

Tehdäänkö yhteistyötä?

Jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun pikimmiten yhteydessä!