Missä tilanteessa haluaisit yllättää oman työporukkasi Ärräkoodeilla? Osallistu kilpailuun ja ehkä juuri sinun työkaverisi saavat puhelimiinsa yllätyksen valitsemanasi ajankohtana!

 

Muistaminen ennen lomien alkua, palkinto hienosta suorituksesta vai ihan vain piristystä poikkeuksellisen tilanteen keskellä? Kerro meille, missä tilanteessa ja milloin haluaisit yllättää tai kiittää työkavereitasi valitsemallasi kesämuistamisella!

Osallistumisaikaa on maanantaihin 15.6. saakka. Voittajat valitaan ja julkaistaan Facebook sivullamme 15.6. Tämän lisäksi voittajiin otetaan yhteyttä myös henkilökohtaisesti. Osallistumalla kilpailuun hyväksyt kilpailun säännöt. Antamiasi tietoja ei käytetä muuhun kuin kilpailun voitosta ilmoittamiseen.

Mikä on Ärräkoodi?

Ärräkoodi on uniikki sähköinen lahjakortti, jolla voi lunastaa koodiin liitetyn tuotteen miltä tahansa R-kioskilta veloituksetta. Ärräkoodi toimii loistavana ilahduttajana, palkintona ja esimerkiksi asiakastyytyväisyyden mittaajana. Kukapa ei ilahtuisi suoraan puhelimeen tulevasta lahjakortista?

Tutustu Ärräkoodi-palveluun tarkemmin tästä!