Asiakkaat

Asiakaslähtöiset arvot

Haluamme tarjota jokaiselle asiakkaallemme juuri hänen tarpeisiinsa sopivan yksittäisen palvelun, tai usean palvelun yhdistelmän. Laajan kokemuksemme avulla löydämme mahdollisimman hyvät ja kustannustehokkaat palvelut niin kotimaahan kuin ulkomaille tapahtuvaan viestintään.

Asiakkaan ilahduttaminen

Asiakkaidemme menestyminen on meille tärkeää. Autamme asiakkaitamme näkemään uusia mahdollisuuksia omassa liiketoiminnassaan ja tarjoamme heidän käyttöönsä tehokkaita työkaluja digitaaliseen asiakasviestintään ja maksamiseen.

Yhdessä onnistuminen

Asiakkaidemme onnistuminen on tekemisemme tärkein mittari. Tavoittelemmekin jokaisen asiakkaamme kanssa yhteistä menestystarinaa, josta on ilo viestiä ulospäin.

 

 

Into saada aikaan

Into saa meidät toimimaan ratkaisukeskeisesti. Paremmat digitaalisen asiakasviestinnän ja maksamisen palveluratkaisut kehittävät ja tehostavat aidosti asiakkaidemme toimintaa.

Uudistushalukkuus

Paikallaan pysyminen ei ole meitä varten. Haluamme jatkuvasti kehittää ja uudistaa digitaalisen asiakasviestinnän ja maksamisen ratkaisuja asiakkaidemme tarpeet huomioiden.

 

 

Referenssit

Liikenneala

Tallink

SMS-viestinvälitys ja Ryhmäviestipalvelu osana asiakas- ja henkilökuntaviestintää

Raskone

NPS-kysely asiakasymmärryksen parantamiseksi

Rahtikeskus

SMS-viestinvälitys ja Ryhmäviestipalvelu osana asiakas- ja henkilökuntaviestintää

Hedin Automotive

SMS-viestinvälitys osana markkinointiautomaatiota

Media-ala

Sanoma

SMS-viestinvälitys osana markkinointi- ja myyntiautomaatiota

Ilkka

SMS- ja sähköpostiviestinvälitys osana markkinointi- ja myyntiautomaatiota

Karjalainen

Kestotilaajille tarjottavia erilaisia ajankohtaisia etuja

Hilla

Kestotilaajille tarjottavia erilaisia ajankohtaisia etuja.

Asiakkaidemme onnistuminen ja menestyminen on meille erityisen tärkeää.

Tallink

SMS-viestinvälitys ja Ryhmäviestipalvelu osana asiakas- ja henkilökuntaviestintää

Tarve
Tallink Silja tarvitsi luotettavan SMS-viestinvälityksen osaksi varausjärjestelmäänsä. Asiakkaamme vaatimuksena oli, että viestinvälitysjärjestelmästä haluttiin lähettää viestejä myös eri maalaisten matkustajien puhelimiin. Tallink Silja tarvitsi lisäksi web-hallintaliittymän, josta viestejä voidaan lähettää manuaalisesti.

Ratkaisu
Tallink Siljalla otettiin käyttöön kahdensuuntainen SMS-viestinvälitys, joka on kytketty Tallink Siljan varausjärjestelmään. Lisäksi asiakaspalvelulla ja markkinoinnilla on käytössään Ryhmäviestipalvelu, jolla voidaan lähettää sekä yksittäisiä että ryhmäkohtaisia SMS-viestejä niin asiakkaille kuin omalle henkilökunnalle helppokäyttöisen web-hallintaliittymän kautta.

Hyödyt
SMS-viestintä tarjoaa Tallink Siljalle tehokkaan, nopean ja luotettavan tavan viestiä eri maalaisille asiakkailleen sekä sisäisesti omalle henkilökunnalleen.

Raskone

NPS-kysely asiakasymmärryksen parantamiseksi

Tarve
Raskone tarvitsi nopeaa, yksinkertaista ja tehokasta tapaa kerätä palautetta asiakkailta hitaan ja vaivalloisen lomakkeen täyttämisen sijasta.

Ratkaisu
SMS-viestinvälityksen kautta lähetettävä NPS-kysely (Net Promoter Score) integroitiin osaksi Raskonen asiakaspalautejärjestelmää. Arena Interactive toimittaa kuukausittain yhteenvetoraportin, josta Raskone näkee kaiken viestiliikenteen sekä kokonaiskustannukset. Saatujen arvostelujen keskiarvo on mahdollista saada myös päivittäin.

Hyödyt
Raskone saa arvokasta ja luotettavaa tietoa palveluidensa onnistumisesta, sillä asiakkaiden arviot ja suosittelut voidaan kerätä nopeasti yhteen kyselyn avulla, johon asiakkaan on helppoa ja nopeaa vastata palvelukokemuksen ollessa vielä tuoreessa muistissa. Huonoon arvosteluun voidaan reagoida välittömästi haittojen minimoimiseksi ja palvelun parantamiseksi. Automaattisen tiedonkulun ansiosta työntekijät voivat keskittyä omiin työtehtäviinsä, eikä Raskonen tarvitse lähettää mitään tietoja manuaalisesti.

Rahtikeskus

SMS-viestinvälitys ja Ryhmäviestipalvelu osana asiakas- ja henkilökuntaviestintää

Tarve
Rahtikeskus tarvitsi luotettavan SMS-viestinvälityksen osaksi ajojärjestelyn operointia. Asiakkaamme vaatimuksena oli, että viestinvälitysjärjestelmästä haluttiin lähettää viestejä myös eri kohderyhmille. Rahtikeskus tarvitsi lisäksi webhallintaliittymän, josta viestejä voidaan lähettää manuaalisesti.

Ratkaisu
Ajojärjestelijöillä ja markkinoinnilla on käytössään Ryhmäviestipalvelu, jolla voidaan lähettää sekä yksittäisiä että ryhmäkohtaisia SMS-viestejä niin asiakkaille kuin omalle henkilökunnalle helppokäyttöisen web-hallintaliittymän kautta. Ryhmäviestipalvelu on kaksisuuntainen, joten asiakkaat voivat vastata Rahtikeskuksen lähettämiin viesteihin.

Hyödyt
SMS-viestintä tarjoaa Rahtikeskukselle nopean ja luotettavan tavan viestiä asiakkailleen sekä omille sidosryhmilleen.

”Olemme olleet tyytyväisiä Arenan tarjoamaan palveluun. Palvelun luotettavuus on ollut hyvä ja asiakaspalvelun taso esimerkillistä.”

Iiro Purola, Rahtikeskus

Hedin Automotive

SMS-viestinvälitys osana markkinointiautomaatiota

Tarve
Hedin Automotive tarvitsi toimintavarman, kotimaisen, GDPR-yhteensopivan ja joustavan ratkaisun SMS-viestinvälitykseen osana markkinointiautomaatiota.

Ratkaisu
Kaksisuuntainen SMS-viestinvälitys integroitiin osaksi Laakkosen käyttämiä taustajärjestelmiä, esimerkiksi markkinointiautomaatioon. Autotalo Hedin Automotiven viestintää ohjataan toimipistekohtaisesti ja viestinnästä saadaan tarkat statistiikat sekä raportit seurantaa varten.

Hyödyt
SMS-kanavan avulla Laakkonen pystyy tehostamaan viestintäänsä, esimerkiksi luovutus- ja mielipide-kyselyitä, yhteystietojen välitystä sekä muistutuksia ja erillisiä markkinointikampanjoita.

Sanoma

SMS-viestinvälitys osana markkinointi- ja myyntiautomaatiota
Sanoma

Tarve
Sanoma-konsernilla oli tarve saada maksupalvelu, jossa asiakas voi maksaa ostoksensa mahdollisimman nopeasti, suoraviivaisesti ja ilman erillisten tunnusten tai muiden tietojen syöttämistä. Myös eri liiketoimintayksiköiden oli pystyttävä hyödyntämään maksutapaa joustavasti.

Ratkaisu
Tekstiviestilaskutuspalvelumme liitettiin osaksi Sanoma-konsernin maksupalveluita. Nyt minkä tahansa kotimaisen operaattorin liittymäasiakas voi käyttää tekstiviestiä maksuvaihtoehtona. Maksu suoritetaan lähettämällä tekstiviesti tiettyyn lyhytsanomanumeroon. Ostokset veloitetaan asiakkaan puhelinlaskussa ja kertyneet maksut tilitetään suoraan palveluntarjoajan pankkitilille.

Hyödyt
Maksuvaihtoehto aktivoi Sanoma-konsernin asiakkaita tekemään mobiililaitteellaan ostoksia heidän eri palveluissaan. Ostaminen onnistuu ilman erillistä kirjautumista, rekisteröitymistä ja tunnistautumista. Asiakas ei tarvitse myöskään verkkopankki- tai luottokorttitunnuksia.

Lue lisää Sanomien integraatioratkaisusta

Ilkka

SMS-viestinvälitys osana markkinointiautomaatiota

Lue lisää Ilkka-Pohjalaisen integraatioratkaisusta

Karjalainen

Tilaajamarkkinoinnin eturatkaisu

Tarve
Tavoitteena oli luopua paperisesta etukortista.

Ratkaisu
Karjalainen Etukortti – sovelluskaupoista ladattava mobiilisovellus

Hyödyt
Loremp ipsum

Hilla Group

Tilaajamarkkinoinnin eturatkaisu

Tarve
Tavoitteena oli luopua paperisesta etukortista ja vahvistaa asiakassuhdetta

Ratkaisu
Hilla Etukortti – sovelluskaupoista ladattava mobiilisovellus

Hyödyt
Hilla mobiilietukortista hyötyvät asiakkaat saamalla käyttöönsä helposti rahanarvoisia etuja missä ja milloin vain, kun voimassaolevat edut ovat aina mukana puhelimessa. Hilla mobiilietukortti helpottaa etujen esilletuomista kaikkien tilaajien ulottuville

Haluatko lisää infoa asiakasratkaisuista?

Ota yhteyttä meidän myyntiimme sales@arenainteractive.fi tai